Home » Bolgár zsákos edzés/Bulgarian Bag Training

Bolgár zsákos edzés/Bulgarian Bag Training

Kipróbálnád a Bolgár zsákos edzést az ország jelenleg egyetlen kvalifikált Suples Training System instruktorával?

Valóban hajlandó vagy keményen és hatékonyan edzeni? Szeretettel várlak!

 

A bolgár zsák a funkcionális edzés következő korszaka!

A Bolgár zsákot Ivan Ivanov, a Bolgár Nemzeti birkózó válogatott egykori kiválósága alkotta meg. Egy rendkívül sokoldalú eszköz. A zsák alakja és három eltérő markolat rendszere lehetővé teszi a felső és az alsó test edzését, miközben kivételes módon fejleszti a szorító erőt is. Rengeteg variációban hajthatunk végre gyakorlatokat.

 

Steve Nave, a bolgár zsák egyik szakértője szerint : “A bolgár zsák a következő generációs fitnesz eszköz. Magában foglalja a legtöbb természetes mozgást utánozó, ősi mozgási mintát. A zsákot az teszi egyedivé, hogy ez a kevés edzés felszerelés egyike, amely a mozgás minden síkját lefedi. Olyan tréning eszköz, amely erőt és neurológiai integrációt teremt. ” 

Lehetőség van online edzésre, valamint csoportos tréningre Szentendrén, az Ady Endre utca 3. alatt lévő szabadtéri kondi parkban.  Bejelentkezni, időpontot foglalni a MotiBro rendszerben tudtok.

https://www.motibro.com/login?club=conscious-practice

Eszközt a készlet erejéig biztosítok. Amennyiben van saját eredeti zsákod, hozhatod. Az edzéseken az utángyártott eszközökkel nincs lehetőség edzeni, mert sajnos nem biztonságosak (tapasztalatból mondom). Ezekre az edzésekre csak bérlet vásárolható. Ennek az az oka, hogy legalább 5 alkalom kell ahhoz, hogy az alapgyakorlatokat biztonságosan elsajátisd. 

Az árak:

5 alkalmas bérlet 12.500 HUF.

10 alkalmas bérlet: 25.000 HUF