A Suples Training System® egy sportág független edzés rendszer.
Minden sportág tökéletes kiegészítője;
Ha a mindennapos fittséget szeretnéd megőrizni, fejleszteni, tökéletes választás;
Ha javítani szeretenéd az általános életminőséged, próbáld ki;
A mozgás minden síkját lefedi;
Gyorsaság, erő, állóképesség, erő-állóképesség;
Ősi, természetes mozgásmintákat edz, nem egyes izmokat;
Neurológiai integrációt teremt;
Többizületes mozgás, amely teljes izomcsoportokat von be a munkába;

Nyomatékosan javasoljuk, hogy a bolgár zsákkal végzett első órákra hivatalos Suples Fit® oktató felügyelete mellett kerüljön sor.
A bolgár zsák gyakorlatok nagy ballisztikus és rotációs terhelést idéznek elő. A test és a zsák elmozdult súlypontjainak mozgása esetenként megnehezíti a zsák irányítását, és ez sérülés veszélyes lehet.

Valóban hajlandó vagy keményen és hatékonyan edzeni? Szeretettel várlak!

A bolgár zsák a funkcionális edzés következő korszaka!

A Bolgár zsákot Ivan Ivanov, a Bolgár Nemzeti birkózó válogatott egykori kiválósága alkotta meg. Egy rendkívül sokoldalú eszköz. A zsák alakja és három eltérő markolat rendszere lehetővé teszi a felső és az alsó test edzését, miközben kivételes módon fejleszti a szorító erőt is. Rengeteg variációban hajthatunk végre gyakorlatokat.

Steve Nave, a bolgár zsák egyik szakértője szerint : “A bolgár zsák a következő generációs fitnesz eszköz. Magában foglalja a legtöbb természetes mozgást utánozó, ősi mozgási mintát. A zsákot az teszi egyedivé, hogy ez a kevés edzés felszerelés egyike, amely a mozgás minden síkját lefedi. Olyan tréning eszköz, amely erőt és neurológiai integrációt teremt. ”

Eszközt a készlet erejéig biztosítok. Amennyiben van saját eredeti zsákod, hozhatod. Az edzéseken az utángyártott eszközökkel nincs lehetőség edzeni, mert sajnos nem biztonságosak (tapasztalatból mondom). Ezekre az edzésekre csak bérlet vásárolható. Ennek az az oka, hogy legalább 5 alkalom kell ahhoz, hogy az alapgyakorlatokat biztonságosan elsajátítátáshoz.

Heti rendszerességgel részt tudsz venni az edzéseken személyesen, a MyGym-ben Budakalászon, az Ország út 14. alatt.

A jelentkezési lapot töltsd ki, majd a “mentés másként” funkcióval mentsd le a saját gépedre. Ez után küld el a bakonyi.andras@consciouspractice.org e-mail címre, akár scannelve, akár befotózva. Az ASZF-et töltsd le, és olvasd el.

Vagy:

JELENTKEZÉSI-LAP-A-BULGARIAN-BAG-SUPLES-FIT
Letöltés http://www.consciouspractice.eu/wp-content/uploads/2021/09/JELENTKEZE%CC%81SI-LAP-A-BULGARIAN-BAG-SUPLES-FIT.docx

SuplesHungaryASZFLetöltés
http://www.consciouspractice.eu/wp-content/uploads/2021/05/SuplesHungaryASZF.pdf